یکی از اساسی ترین مشکلات دوربین ها ، که البته تعیین کننده قیمت هم می باشد، سردرگم بودن دوربین یا گیج زدن دوربین در زمان غروب آفتاب و زمانی که نور در محیط کم است ولی امکان دید وجود دارد. بله در مورد lux یا لوکس دوربین سخن میگوییم. در زمانهایی از روز ، نور محیط کم میشود، به گونه ای هوا نیمه تاریک است ولی شما دید کافی به محیط دارید، در این زمانها تفاوت دوربین ها با یکدیگر مشخص میشود.فناوری starlight ( استارلایت ) به کمک شما خواهد آمد.
هر شرایط نوری ، یک عدد یا یک لوکس برای آن مشخص شده است.
هرچقدر لوکس دوربین پایین باشد، همانقدر مادون قرمزش دیرتر روشن میشود و دیرتر تصویر سیاه و سفید میشود.
مثلا:
دوربین با لوکس ۰٫۱ تفاوت زیادی با لوکس ۰٫۵ و تفاوت خیلی زیادی با ۰٫۰۵ دارد.
یعنی اینکه:
وقتی نور در محیط کم میباشد، دوربین با لوکس ۰٫۱ ، محیط را کاملا تاریک نشان میدهد و مادون قرمز مجبور به روشن شدن میشود، و وقتی لوکس مثلا ۰٫۵ باشد، تصویر کمی قابل دیدن است و وقتی ۰٫۰۱ یا ۰٫۰۵ و هر چقدر کوچکتر باشد، به همان اندازه تصویر روشن تر و رنگی تر خواهد بود. دلیل عملکرد خوب دوربین های استارلایت starlight ، استفاده از پردازنده و چیپ ست FH8523+SC1020 بوده و برای شما تصویری واضح در محیط های کم نور و به صورت رنگی ارائه می دهد.
دوربینهای دارای استارلایت در محیطهای با نور بسیار کم (مانند نور شب ،لوکس 0.002 و F1.2 ) تصویری رنگی و با کیفیت بالا به شما ارائه میدهند.
هر فریم یک تصویر است و از نمایش پشت سر هم فریم ها ، ویدئو ساخته میشود
و زمانی که چشم انسان در حال مشاهده این تصاویر متوالیست ،اینطور به نظر میرسد که تصویر حرکت میکند .
FPS که مخفف عبارت Frame Per Second و به معنی نرخ یا تعداد فریم در ثانیه می باشد.
در واقع هر تصویر متحرک از تعدادی تصویری ثابت ایجاد شده است که پشت سر هم به نمایش در می آیند.
همین پشت سر هم بودن در مغز ما باعث ایجاد حس حرکت در تصویر می شود. هرچه نرخ یا تعداد فریم ها بیشتر باشد جزئیات کمتری در تصویر دوربین مداربسته را از دست خواهیم داد و جزئیات بیشتری را در تصویر خواهیم داشت.
چشم انسان می تواند ۱۰ تا ۱۲ فریم در ثانیه را مشاهده کند ولی گرچه برخی معتقدند یک تصویر با ۱۰ فریم در ثانیه به اندازه یک تصویر ۳۰ فریم در ثانیه زنده است اما در تحقیقات جدید مشخص شده است که انسان به نرخ فریم بالاتر تمایل بیشتری دارد. و اهمیت نرخ فریم وقتی روشن می شود که در تصویر حرکتی باشد که در اینصورت در تصویر با نرخ ۳۰ فریم جزئیات کمتری نسبت به ۱۰ فریم در ثانیه از دست خواهیم داد. در تصاویر با نرخ فریم پایین در صورت حرکت ممکن است تصویر دوربین مداربسته تار شود و ما جزئیات را نتوانیم تشخیص دهیم و این یکی از معایب تصاویر با نرخ فریم پایین می باشد.
حداکثر فریم در ثانیه قابل انتقال در سیستم تلویزیونی پال ۲۵ فریم در ثانیه می باشد.
البته همین مقدار برای داشتن تصویری زنده با کیفیت بالا کافی می باشد.
ABF یا Auto Back Focus ، در برخی از دوربین های مداربسته، قابلیتی به نام ABF وجود دارد که به وسیله آن دوربین قادر است با تنظیم موقعیت حسگر تصویر، تصویر مطلوب و بدون تاری را به نمایش بگذارد .
این تکنولوژی از طریق وب نیز در دسترس قرار می گیرد.
خوب بود
بروبالا